Τετάρτη 23 Απριλίου 2014

Λουδοβίκος Δενδρινός




Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος
Λουδοβίκος  Δενδρινός


 Γεννήθηκε στον Πειραιά το έτος 1954 και κατοικεί στον Κορυδαλλό. Από μικρός εργάστηκε ως  ζαχαροπλάστης  και στη συνέχεια λειτούργησε δική του επιχείρηση ζαχαροπλαστικής στον Άνω Κορυδαλλό  γιά πολλά χρόνια. Είναι πατέρας δύο παιδιών και έχει δύο εγγόνια.
Υποψήφιος  δημοτικός σύμβουλος  και στις δημοτικές εκλογές 2006 διεκδικεί την ψήφο σας γιατί  το Πάμε Αλλιώς,  που εκφράζει τις δυνάμεις της ανανεωτικής, ριζοσπαστικής αριστεράς και της οικολογίας, με ευθύνη, μαχητικότητα, ρεαλισμό και φαντασία καταθέτει  την πρότασή του σε αυτές τις εκλογές, και δηλώνει παρόν στην πρώτη γραμμή της μάχης για μια πόλη που πραγματικά να μας κάνει υπερήφανους.
 Ο δήμος Κορυδαλλού δεν πρέπει να μείνει ανοχύρωτος μπροστά στην οικονομική κρίση και τις συνέπειες από τον Καλλικράτη. Χρειαζόμαστε Δημοτική Αρχή ισχυρής λαϊκής δυναμικής και πλειοψηφίας, αποφασισμένη για πολυμέτωπη μάχη με στόχο την προστασία των αδύνατων συμπολιτών μας, αλλά και την προστασία του μόχθου όλων των φορολογούμενων.Οι  δεσμεύσεις μας αφορούν  τη δραστική περικοπή για δαπάνες δημοσίων σχέσεων επικοινωνιακού και ψηφοθηρικού χαραχτήρα.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.