Παρασκευή, 11 Απριλίου 2014

Παναγιώτης Τουρλάκης

Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Κορυδαλλού


Επώνυμο Όνομα                            ΤΟΥΡΛΑΚΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ      
Ημερομηνία και τόπος γέννησης   : 18-01-1967 ,  ΝΙΚΑΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ 
Υπηκοότητα                                   : ΕΛΛΗΝΙΚΗ     
Οικογενειακή Κατάσταση               : ΕΓΓΑΜΟΣ      
Εκπαίδευση:          Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης.
Πτυχίο του τμήματος  Αγρονόμων Τοπογράφων Μηχανικών
Ξένες Γλώσσες: Αγγλικά·               Γεννήθηκε το 1967 στη Νίκαια και αποφοίτησε από το Τρίτο Λύκειο Κορυδαλλού. Κατάγεται από την περιοχή του Ζάρακα Λακωνίας και του Αυλωναρίου Ευβοίας.
·               Σπούδασε Αγρονόμος Τοπογράφος Μηχανικός στο Α.Π.Θ. και είναι κάτοχος μελετητικού πτυχίου για εκπόνηση τοπογραφικών και συγκοινωνιακών
μελετών.
·                Συνεργάστηκε με μελετητικές εταιρείες μέχρι το 1996 και έκτοτε διατηρεί δικό του γραφείο εκπονώντας μελέτες για το Εθνικό κτηματολόγιο, την κατασκευή δρόμων και τη διευθέτηση της κυκλοφορίας σε αστικά κέντρα.
·               Είναι μέλος του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδος (Τ.Ε.Ε),
του Μητρώου Μελετητών (ΓΕΜ / ΥΠΕΧΩΔΕ) και του Πανελληνίου Συλλόγου Διπλωματούχων Αγρονόμων Τοπογράφων Μηχανικών (ΠΣΔΑΤΜ).
·                Είναι παντρεμένος με τη Κορυδαλλιώτισα δασκάλα Φωτεινή Μπούτση και πατέρας μιας δωδεκάχρονης κόρης.
·                Η ενασχόληση του με την πολιτική ξεκινά από τα μαθητικά του χρόνια στις αρχές της δεκαετίας του 80, ως μέλος της ΠΑΜΚ.
·                Συμμετείχε από την εκκίνηση στην αυτόνομη κίνηση πολιτών “16χρόνη πόλη”, ήταν μέλος στο πρώτο 11μελές συμβούλιο του 2008 και σήμερα είναι ο ένας εκ των δυο συντονιστών της. 
·               Γενικός Γραμματέας του Διοικητικού Συμβουλίου του Πανελληνίου Συλλόγου Διπλωματούχων Αγρονόμων Τοπογράφων Μηχανικών(ΠΣΔΑΤΜ) με πάνω από 5000 μέλη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.